Twoo

3/5 sterren/2 stemmers

Twoo is een site die ik nog niet persoonlijk heb uitgetest, dus eigenlijk kan ik hier nog geen gefundeerde mening neerpennen. Ik maakte wel al kennis met deze datingsite omdat hij op en top van Belgische makelij is. De uitvinders van deze site hebben indertijd ook Netlog opgericht. Hij mag daarom niet ontbreken op BesteDatingsite.be!

Grootste troeven van Twoo

– Groot fungehalte
– Eenvoudig en gratis registreren
– Snelst groeiende site internationaal
– Ook geschikt voor smartphones

Over Twoo

Twoo lijkt me een superplezierige datingwebsite. Door het spelen van spelletjes kan je mensen leren kennen die je op hun beurt leuk kunnen vinden. Deze datingsite is eigenlijk een mengeling van Facebook en Twitter, met nog een aantal andere invloeden uit de online gaming industrie. Op een leuke wijze kom je in contact met anderen. Vraag is echter of dit een goede methode is als je op zoek bent naar een serieuze relatie.

Meer weten? Bezoek dan zeker hun website en schrijf je gratis in:

<a href=”http://www.twoo.com/” rel=”nofollow”><img onmouseover=”this.src=’http://www.bestedatingsite.be/wp-content/uploads/2012/08/bezoeksiteOVER.png'” onmouseout=”this.src=’http://www.bestedatingsite.be/wp-content/uploads/2012/08/bezoeksite.png'” src=”http://www.bestedatingsite.be/wp-content/uploads/2012/08/bezoeksite.png” alt=”Bezoek de webstore” width=”305″ height=”34″ /></a>

 

Twoo: deel uw mening

8+7=
kies:

Wat zeggen anderen over Twoo

Koetje1

Superverslavend maar ik kreeg nooit antwoord en er is ook geen echte date uit voort gekomen dusja

Jonas

Echt een leuke site, maar niet geschikt als je op zoek bent naar een serieuze relatie.