Over

Hallo, welkom op mijn website BesteDatingsite.be!

Laat ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Jonas Kampers, 25 en in m’n vrije tijd kijk ik graag films, maak ik websites, ga ik fietsen of luister ik muziek. Een doodgewone kerel dus. Wat me onderscheidt van andere kerels van mijn leeftijd? Ik heb ondertussen de vrouw van mijn leven gevonden. Niet op café, ook niet in dancings of in de sportclub maar via HET INTERNET! Kaat en ik zijn intussen al twee jaar gelukkig samen en daar ben ik het internet eeuwig dankbaar voor!

Eindeloos zoeken, uitgaan…

Lang was ik op zoek naar een partner. Ik ben namelijk geen persoon om alleen te zijn en had nood aan een soulmate, een persoon met wie ik alles kon delen, samen uitstapjes doen, genieten van het leven. Je kent het wel: uitgaan tot in de late uurtjes, feesten en plezier maken… dat kon niet blijven duren. Bovendien ben ik niet het type dat gewoon op een meid durftafstappen om vervolgens wat te flirten en haar gsm nummer te vragen. Daar geloof ik niet in en ik zou veel te bang geweest zijn om een blauwtje op te lopen.. Ik had een duw in de rug nodig, een eerste aanzet om te praten met een meid die misschien wel geïnteresseerd was.

Het duwtje in de rug

De prinses op het witte paard die plots komt aankloppen? Daar geloof ik niet meer in. Geluk maak je zelf, dus nam ik ook zelf het initiatief om op zoek te gaan naar een vriendin. Vroeger had je daar relatiebemiddelingskantoren voor, maar dat is van ver voor mijn tijd. Ik heb de indruk dat deze allemaal aan het uitsterven zijn, want er is nu de grote concurrentie van het internet en de vele datingsites. Met het nieuwe jaar voor de deur besloot ik om m’n goede voornemens waar te maken en ging ik me gratis inschrijven bij een aantal datingsites. Eigenlijk puur uit nieuwsgierigheid, want ik geloofde er niet echt in. Toegegeven, en aantal sites waren echt slecht en bij deze heb ik dan ook geen tijd aan besteed. Maar een aantal sites waren echt wel leuk en ik kreeg er meteen een goed gevoel bij. De gratis versies zijn allemaal wel OK om de sites uit te proberen, maar als je echt op zoek bent dan kies je best voor een betalend lidmaatschap. Zo beschik je over veel meer mogelijkheden en ben je zeker dat het meisje aan de overkant ook op zoek is naar een serieuze relatie en daar ook wat voor over heeft. Ik ging dus voor een 3-maand premium lidmaatschap en was vertrokken.

Veel meer lef achter de PC

Flirten via het internet is helemaal niet moeilijk. Wat complimenten, aardige woordjes, allemaal zaken waarvoor ik in het echt veel te verlegen ben. Maar online is dat geen enkel probleem. Het is enorm spannend een bericht te krijgen van iemand die ook wel in je geïnteresseerd is! En op die ene datingsite leerde ik Kaat kennen! Het begon met korte berichtjes en “knipoogjes”. Allemaal heel traag, voorzichtig polsen. Maar toen ik voelde dat zij me eigenlijk wel zag zitten begonnen we te chatten en te sms’en, de uren vlogen voorbij en we leerden elkaar echt beter kennen.

Eerste afspraakje

Via het internet enkele foto’s bekijken, dat kan een vertekend beeld geven. Na twee maand besloten Kaat en ik daarom om eens “af te spreken in het echt”. Gewoon een avondje cinema, dat leek me perfect. Zo hoef je niet de ganse tijd te praten en als het dan toch zou tegenvallen, dan ga je meteen na de film naar huis. Bij ons verliep het super. Ik was echt nerveus, maar omdat we elkaar al vaak hadden gesproken via internet wist ik meteen wat te vertellen en vragen te stellen. We kozen een romantische film, babbelden vooraf en na de film gingen we naar huis. Voor ze wegging zei ze me “Het was echt tof hé, dit moeten we echt nog eens doen”. BAM. Dat was voor mij hét signaal: ze gaf me te kennen dat het meeviel en dat ze best wel nog eens wou afspreken. Ik ging met een super goed gevoel naar huis en vanaf dat moment raakte alles in een stroomversnelling…

Datingsites

Omwille van mijn goede ervaringen met het internetdaten, besloot ik er dan ook maar een website over te maken en dit is het resultaat. Hopelijk vind je hem leuk en kan je net zoals mij de partner van je dromen vinden! Veel succes en als ik je nog een tip mag meegeven: geluk maak je zelf! Liefde is zonder twijfel het allermooiste wat er is, dus ga ervoor!

Bekijk hier alle datingwebsites die ik heb verzameld en besproken!