Daten via Twitter

In tegenstelling tot de meeste andere sociale netwerksites zoals Facebook en LinkedIn, is Twitter niet “gesloten”. Je kan er vrij communiceren met andere mensen zonder dat je  eerst bevriend moet zijn met elkaar. En net daarom is Twitter ook een leuke dating tool. Hieronder heb ik de basis beschreven opdat beginners meteen aan de slag kunnen. Volg mijn stappenplan en gratis daten via Twitter wordt kinderspel!

1) Maak een account aan bij Twitter.
Dit doe je hier: https://twitter.com/ – Vul je naam, wachtwoord en emailadres in en je bent vertrokken.

2) Kies een leuke Twitter foto.
Maak het zo authentiek mogelijk en kies dus niet voor een cartoonfoto of prentje waar jij niet op staat. Zo kies je een foto om op je Twitter account te plaatsen: Klik op het tandwiel rechtsboven en kies voor “Settings”. Vervolgens klik je op “Profile” in het menu dat links verschijnt.

3) Vul een unieke beschrijving in
Onder “Bio” kan je een beschrijving over jezelf invullen. Dit is dus reclame voor jezelf, schrijf er iets leuks in. Het is niet mis om er ook “Single” of “Vrijgezel” in toe te voegen. Dan weten andere Twitteraars meteen waar ze aan toe zijn.

4) Start met twitteren!

Nu kan je starten met twitteren. Ga niet beginnen zagen, hou het kort en beschrijf leuke dingen die je bent gaan doen. Ga ook actief reageren op wat anderen zeggen, door hun twitternaam te vermelden in jouw twitterberichten, voorafgegaand van een @

Bijvoorbeeld “@Kathy_2012 proficiat met je verjaardag, maak er een leuke dag van” of “@JeroenKDS Groot gelijk, ik ben helemaal akkoord met je standpunt”.

Zo creëer je interactie en zijn mensen sneller geneigd je te gaan volgen. Dit is het leuke aan Twitter: jij kan ongestoord twitterberichtjes sturen naar anderen die je niet kent, en zij zullen er in de meeste gevallen ook op reageren.

5) Verkrijg volgers op Twitter

Eigenlijk moet je volgers “verdienen”, door interessante zaken te ‘tweeten’, te interageren met anderen etc. Een profiel met 0 volgers ziet er nogal spammerig uit. Op sites zoals Twiends.com kan je wat extra volgers verkrijgen, al zijn het meestal wel geen relevante volgers die met jouw zullen interageren

6) Have fun!

Ok, nu is het aan jou. Via de zoekfunctie kan je mensen gaan zoeken of zoeken naar mensen die tweeten over thema’s die jou ook interesseren. Registreer je ook gratis bij Who Unfollowed Me, dan zie je wie jou niet terugvolgt of wie jou heeft ontvolgt. Mensen die jou niet terugvolgen of niet reageren op tweets die je naar hen verstuurd, kan je zonder problemen “ontvolgen”.

Heel veel succes, misschien ontmoet jij wel iemand leuks via Twitter?

Geen reacties