Mannen: deze datingtips zijn niet te missen!

Een date zoeken op een datingwebsite is één zaak, maar ook nadien ook daadwerkelijk afspreken met iemand en op date gaan met die persoon is een andere zaak. Na heel wat heen en weer berichten kom je dan uiteindelijk in de fase waarin je met elkaar wil afspreken en elkaar wil ontmoeten. Niet alleen voor jou, maar ook voor de persoon aan de andere kant is dit een zeer spannend moment. Je ziet elkaar voor het eerst in het echte leven en je hoopt allebei uiteraard dat je date goed verloopt.

Heel veel hangt natuurlijk ook af van hoe je je op je date voorbereidt en hoe je je tijdens je date gedraagt. Zoals heel vaak wordt gezegd is de eerste indruk vaak levensbelangrijk. Maar hoe bereid je je nu voor op een date met iemand die je eigenlijk nog niet zo goed kent? Wij helpen je alvast op weg met enkele duidelijke tips!

Verzorg jezelf

Wanneer je afgesproken hebt met iemand, dan moet je ervoor zorgen dat je een verzorgd voorkomen hebt. Als er één iets is waar vrouwen heel veel aandacht aan besteden, dan is het aan de verzorgdheid en de hygiëne van een man. Je scheren en een verfrissende douche nemen is dus geen overbodige luxe. Probeer ook nog even je tanden te poetsen en zorg er ook voor dat je lekker ruikt door wat parfum op te doen.

Kom op tijd

Wanneer je een uur afspreekt, dan moet je dat uur respecteren. Kom dus zeker niet te laat, want dan verspeel je meteen je kans op een eerste goede indruk. Wanneer je te laat komt, dan denkt die persoon dat je er weinig tot geen aandacht aan besteedt of dat je de afspraak gewoon vergeten was. Hou dus zeker ook rekening met eventuele vertragingen van het openbaar vervoer of met vertragingen in het verkeer.

Luister naar wat ze te zeggen heeft

Omdat je elkaar nog nooit gezien hebt, zal je tijdens je eerste ontmoeting heel wat informatie met elkaar uitwisselen. Luister dus zeer goed naar wat ze te zeggen heeft en probeer zoveel mogelijk informatie op te slaan. In de toekomst kan dit zeker en vast van pas komen wanneer je elkaar nog eens ontmoet.

Stel voor om te betalen

Wanneer je samen iets gaat drinken of iets gaat eten, dan kun je op het einde van de date zelf voorstellen om te betalen. Als man is het nooit verkeerd om voor te stellen om te betalen voor een date. Heel veel vrouwen vinden het nog steeds enorm charmerend wanneer een man voorstelt om het etentje te betalen.

Geef een kus als afsluiter

Deze tip ligt net iets gevoeliger. Heel veel vrouwen weigeren om te kussen op de eerste date. Heel veel andere vrouwen vinden het dan juist weer een teken van bevestiging als je als man op het einde van de eerste date een kust geeft als afsluiter. Op die manier laat je uitschijnen dat je het eigenlijk wel leuk vond, en dat de date dus voor herhaling vatbaar is. Een knuffel is uiteraard ook een mogelijkheid.

Geen reacties