Nieuwe datingsite voor oudere singles binnenkort online

40plusDK40 plus.be is binnenkort dé nieuwe ontmoetingsplek voor Belgische singles van boven de 40 jaar. 40plus is niet alleen een datingsite voor serieuze oudere singles, maar biedt ook vele mogelijkheden voor 40-plussers die nieuwe vrienden zoeken of die met andere singles willen afspreken om leuke uitstapjes te maken. De ambitie van 40plus is om een ontmoetingsplek te zijn voor serieuze, oudere singles en daarom heeft de website een serieus karakter. De grote USP’s zijn:

  • Alle profielen worden één voor één gecheckt
  • u vindt op de website geen profielen van mensen die jonger dan 40 jaar zijn
  • 40plus is daarmee dé plek voor singles van boven de 40!

De site komt weldra live op www.40plus.be!

Allemaal 40 jaar of ouder

De gebruikers op 40plus zijn allemaal 40 jaar of ouder. Alle profielen op de website zijn dus van mensen met een portie levenservaring, die veelal één of meer relaties achter de rug hebben. Daardoor verloopt het onderlinge contact met andere gebruikers vaak eenvoudiger en is het snel persoonlijker. Op 40plus vindt u geen tieners die lol willen trappen of mensen die alleen maar op zoek zijn naar een avontuurtje. Uiteraard kan er wel flink geflirt worden. Door deze specifieke doelgroep en het serieuze karakter onderscheidt 40plus zich van andere grote datingsites.

De ideale ontmoetingsplek

Ook als u geen relatie zoekt, maar graag andere mensen wilt ontmoeten of vrienden wilt vinden om samen leuke dingen mee te doen, is 40plus de ideale ontmoetingsplek! Zoek tussen de profielen of meld u aan voor een single event en ontmoet andere gebruikers van 40plus. Wilt u liever online met andere gebruikers in contact komen, ga dan naar onze chatrooms, debatfora of begin een chat met een andere single op 40plus.

40plusVele mogelijkheden

Met 40plus.be heeft u veel mogelijkheden. Naast de gebruikelijke functies zoals zoeken tussen profielen en berichten sturen aan andere gebruikers, is het ook mogelijk om single events te organiseren en bezoeken. Hierbij maakt een gebruiker een single event aan, zoals een feest, bioscoopbezoek, wandeling, chatroom of debatforum en kunnen andere gebruikers zich voor dat event aanmelden. Een geweldige manier om met andere oudere singles in contact te komen! 40plus.be is eenvoudig te gebruiken en mocht u er niet uitkomen, dan staat ons ondersteuningsteam altijd klaar om u te helpen.

Tip: de eerste 5000 gebruikers registreren zich gratis!

De eerste 5.000 gebruikers van 40plus.be krijgen een mooie aanbieding. Zij krijgen het eerste jaar lidmaatschap gratis! Een unieke kans om in contact te komen met andere Belgische singles van boven de 40. Dus ga naar www.40plus.be, maak een profiel aan en vind een nieuwe liefde of een leuke vriendschap.

Geen reacties