Zo maak je je datingprofiel aantrekkelijk voor vrouwen

Wanneer je een datingprofiel aanmaakt, moet je beseffen dat de meeste mensen slechts 10 seconden de tijd nemen om je profiel te bekijken. Als ze binnen die 10 seconden niets gevonden hebben wat hen aantrekt, dan klikken ze meteen door naar het volgende datingprofiel op de website. Uiteraard is enige portie geluk nodig zodat iemand jouw datingprofiel leuk zou vinden. Maar het grootste deel van het werk kun je eigenlijk volledig zelf doen. Je moet er immers zelf voor zorgen dat je profiel aantrekkelijk genoeg is, zodat de mensen meer over jou willen te weten komen. Hoe je dat doet, lees je in de volgende vijf tips. Mannen, opgelet: zo maak je je profiel aantrekkelijk voor vrouwen!

Kies een realistische foto

Het heeft helemaal geen zin om als profielfoto geen foto van jezelf te kiezen. Met alle opzoekingsmogelijkheden die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het slechts een kwestie van tijd vooraleer mensen ontdekken wie je echt bent. Dan kan je het wel helemaal vergeten. Kies daarom een leuke profielfoto van jezelf waar je zelf tevreden over bent.

Schrijf een leuk en pakkend tekstje als inleiding

Naast de profielfoto is het inleiding tekstje datgene waar de meeste mensen meteen naar kijken. Probeer daarom een tekstje te schrijven waarmee je je onderscheidt van de duizenden andere tekstjes op de datingwebsite. Schrijf bijvoorbeeld een gedichtje waarin je jezelf beschrijft: origineel en romantisch!

Draai niet rond de pot

Bezoekers van je profiel, en vooral vrouwen, hebben liever dat je direct bent. Het heeft geen zin om in je tekst op je profiel uit te wijden over zaken die er eigenlijk niet toe doen. Schrijf daarom enkel over onderwerpen waarmee jij je zou kunnen onderscheiden van de andere profielen en waardoor je interesse zou kunnen opwekken bij de vrouwen. Laat desnoods je tekst schrijven door iemand die hier ervaring mee heeft.

Verander regelmatig je profielfoto

Wanneer je na twee jaar nog steeds dezelfde profielfoto hebt, zullen mensen zich vragen beginnen stellen over de activiteit op je profiel. Kies er daarom voor om regelmatig (elke maand?) je profielfoto te veranderen. Zo zien mensen dat je wel degelijk actief bent en zo zien ze ook steeds een andere foto!

Geen reacties