Meetic

5/5 sterren/1 stemmers

Ik herinner me nog goed de lancering van Meetic in 2002. Ik zat toen vaak op MSN en Hotmail en je kon gewoonweg niet naast al die banners kijken. Ondertussen is de website maar blijven groeien en tegenwoordig behoren ze tot de top 3 datingsites in België. Meetic wist als geen ander te innoveren en de veiligheid van leden centraal te stellen. Ze  zijn dan ook niet voor niets twee opeenvolgende keren verkozen tot meest betrouwbare datingsite.

Grootste troeven van Meetic

– Betrouwbaarheid van de leden staat centraal
– Anoniem daten kan
– Kwaliteitscontrole: alle profielen worden gecontroleerd
– Gratis aanmelden, test invullen en meteen een overzicht krijgen van singles die bij je passen

Bij Meetic kan je je gratis inschrijven

Inschrijven bij Meetic gaat vlot en is helemaal gratis. Na inschrijving kan je een test invullen en een uniek profiel aanmaken. Vervolgens stelt Meetic automatisch een lijst samen met singles die mogelijks bij jouw passen – aan de hand van jouw ingevulde eigenschappen.

Goed om te weten

Op Meetic zijn tal van leuke functionaliteiten ingebouwd, zoals een persoonlijke quiz en een chatfunctie. Op een veilige en anonieme manier kan je in contact komen met andere mensen die net zoals jou op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Meetic is een professionele, kwalitatieve datingsite met tal van leuke functionaliteiten. Als je serieus op zoek bent naar een partner, dan raad ik je zeker aan om vrijblijvend een profiel aan te maken en te kijken welke partners ze aan je voorstellen. Gewoon doen!

Bezoek de webstore

 

Meetic: deel uw mening

8+7=
kies:

Wat zeggen anderen over Meetic

Jonas

Snel, gebruiksvriendelijk en de leden staan centraal. Bovendien is inschrijven geheel gratis en krijg je meteen een lijst met suggesties. Tip!