Rendez-vous

4/5 sterren/2 stemmers

Een van de meest recente datingsites die ik aan een test heb onderworpen, is het succesvolle Rendez-Vous.be. Dit is een van de grotere Belgische datingwebsites en de focus ligt hier op het vinden van een serieuze relatie. Op Rendez-Vous groei je langzaam maar zeker nieuwe vriendschappen waar dan natuurlijk ook een relatie kan uit voortvloeien. Lees hieronder de troeven en kom te weten waarom je je op deze datingsite moet inschrijven.

Grootste troeven van Rendez-Vous

– Inschrijven is helemaal gratis
– Veel relevante leden
– Veilige ontmoetingsplaats: personen die het niet menen worden verwijderd
– Bescherming van persoonsgegevens
– Professioneel

Gratis inschrijven

Inschrijven op Rendez-Vous.be is volledig gratis. In tegenstelling tot andere datingsites, is Rendez-Vous een site die het serieus meent. Wil je optimaal van deze service kunnen genieten, opteer er dan voor om je profiel te activeren (tegen betaling). Pas dan krijg je toegang tot alle functies van de site, maar zo kan je wel in alle gemoedsrust op zoek naar een toekomstige partner die het ook echt meent.

Goed om te weten

In tegenstelling tot vele andere datingwebsites, is Rendez-Vous.be een echte Belgische website met z’n hoofdzetel in Brussel. Ook leuk om te weten is dat deze site regelmatig evenementen organiseert voor vrijgezellen, waar je als lid op een losse en leuke manier in contact kunt komen met andere singles. Hét moment om de eerste stap te zetten.

Bezoek de webstore

 

Rendez-vous: deel uw mening

8+7=
kies:

Wat zeggen anderen over Rendez-vous

admin

Niet helemaal top, ik vond be2 beter als ik eerlijk mag zijn.

admin

Dit is datingsite voor 'serieuze' mensen, dus zij die op zoek zijn naar een serieuze relatie.